Plannen bijstellen

Uitdiepende depressieHet plan leek zo mooi. Met onze boot naar de Southampton Boat Show. Een kwestie van het nuttige met het aangename verenigen. Dachten we. En het paste ook zo mooi. De boot ligt in Cherbourg. Een afstand van ruim 60 mijl. Moet te doen zijn. Helaas, het pakt anders uit.

Weymouth

Toen we de afgelopen week onze plannen maakten, zag het er zo mooi uit. Westenwindje van maximaal twintig knopen. Ideaal om heen en weer terug te komen. Als we dan toch in Engeland zijn, kunnen we ook bij onze vrienden in Weymouth op bezoek, opperden we tijdens de plannenmakerij. Zij beheren de plaatselijke Sailing Club en een etentje met de vice commodore is altijd goed voor een geanimeerde bijeenkomst.

Ferry-terminal

Kijk naar bovenstaande afbeelding en het zal duidelijk zijn dat we onze plannen moeten bijstellen. Zo mooi als het weer tijdens de Hiswa te water was, zo bedroevend slecht ziet het er uit voor de Southampton Boat Show. Gelukkig bevindt zich op enige afstand van onze ligplaats de ferry-terminal. Gaan we toch met de boot.

Geplaatst in Het logboek en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.