Sneeuw en ijs weg, nu aan het werk

Nomas in de sneeuw bij Schaap Shipcare in Lelystad.
Nomas in de sneeuw bij Schaap Shipcare in Lelystad.

Vandaag is de dooi – eindelijk – ingevallen. Van ons had dat al veel eerder gemogen, maar we gunnen de echte schaatsliefhebber natuurlijk ook wat. Uiteindelijk zijn we allemaal watersporters, nietwaar?

Op het scheiden van de markt hebben we nog een foto van dit winterse botenlandschap kunnen maken. Eigenlijk staan we te trappelen van ongeduld. Er moet immers nog veel werk worden verzet voordat we in mei bij IJmuiden bakboord uit kunnen.

Snijplaathouder

In onze garage staat het bouwmateriaal inmiddels hoog opgestapeld. De zonnepanelen staan nog keurig in de doos, maar de mal die moet dienen om de gaten op de juiste plek te boren is al gereed. Specialistisch gereedschap zoals een snijplaathouder en een taphouder liggen klaar voor gebruik. U hebt geen idee waar we het over hebben? Binnenkort zullen we nader ingaan op de inhoud van de gereedschapskist. We hebben namelijk nog een paar handige ‘tools’ verzameld.

Klaar om naar de Nomas te worden gebracht.
Deze spullen staan te wachten om naar de Nomaste worden gebracht.

Nu eerst het einde van de winter. Althans, iets hogere temperaturen, een zonnetje en een beetje droog. Dan kunnen we aan de slag en zal de onrust die we nu voelen langzaam overgaan in geklus.

Geplaatst in Techniek en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.