Scones, de regionale lekkernij in Devon en Cornwall. Warm de scone op. Snijd of breek de scone horizontaal doormidden. Bij voorkeur met je handen en niet snijden: Dan komt het. In Devon smeer je eerst clotted cream op de scone daarna een lepel aardbeienjam. In Cornwall is het precies andersom: eerst de aardbeienjam dan een royale laag clotted cream.
Gepubliceerd door
Cees van Dijk
Cees was hoofdredacteur bij een internationale uitgeverij. Nu is hij reiziger en schrijver.
Gepubliceerd in: Reisflitsen
Published in: Reisflitsen
Deel dit bericht
- Klik om te delen op LinkedIn (Wordt in een nieuw venster geopend)LinkedIn
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Facebook
- Klik om te delen op Bluesky (Wordt in een nieuw venster geopend)Bluesky
- Klik om te delen op Pinterest (Wordt in een nieuw venster geopend)Pinterest
- Klik om te delen op Telegram (Wordt in een nieuw venster geopend)Telegram
- Klik om te delen op X (Wordt in een nieuw venster geopend)X
- Klik om te delen op Threads (Wordt in een nieuw venster geopend)Threads
Share this post
- Klik om te delen op LinkedIn (Wordt in een nieuw venster geopend)LinkedIn
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Facebook
- Klik om te delen op Bluesky (Wordt in een nieuw venster geopend)Bluesky
- Klik om te delen op Pinterest (Wordt in een nieuw venster geopend)Pinterest
- Klik om te delen op Telegram (Wordt in een nieuw venster geopend)Telegram
- Klik om te delen op X (Wordt in een nieuw venster geopend)X
- Klik om te delen op Threads (Wordt in een nieuw venster geopend)Threads
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.


Geef een reactie