NOMAS in Bourg en Bresse

Afgelopen dagen hebben we de voorbereidingen van het transport van de NOMAS op de voet kunnen volgen. Inmiddels is de boot onderweg. Volgens de laatste berichten staat de truck in de Bourg en Bresse in Frankrijk. Voor degenen die zich vertwijfeld afvragen waar dat is, trek een lijn vanaf Genève naar het westen en je zit aardig in de richting.

Bourg en Bresse ligt ten westen van Genève.

Van Maarten Loois van Sail Logix ontvingen we twee foto’s die laten zien dat de NOMAS stevig verankerd op de truck staat. Ook ligt de mast keurig vastgebonden.

Het blijft spannend, maar we hebben er alle vertrouwen in dat onze boot veilig in Nederland zal arriveren. Wanneer dat zal zijn, horen we vanavond. Blijf de berichten op onze website volgen om, net als wij, op de hoogte te blijven van de voorgang van dit bijzondere project.

NOMAS op de truck op een Franse parkeerplaats (boottransport)
NOMAS op de truck op een Franse parkeerplaats.

NOMAS nieuwsflits, onze gratis nieuwsbrief

Mis niets, abonneer je op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze belevenissen. Ook geven we reistips en beschrijven we onze ontdekkingen. Stuiten we op een interessant of handig product dan laten we dat natuurlijk weten.

Geplaatst in Het logboek en getagd met .

Wij zijn benieuwd naar je reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.