NOMAS, Bavaria 42 Cruiser, te koop

Bavaria 42 Cruiser te koop

Zeven maanden heeft de NOMAS op de kant gestaan. In die tijd is er heel wat gebeurd en onze grote liefde ziet er weer uit alsof ze net is opgeleverd.

Met spanning keken we uit naar het moment waarop de boot weer te water zou gaan, want een kras is nooit fijn, maar op zo’n glimmende romp doet het extra pijn. Hoewel er sprake was van enige stress, verliep alles zonder problemen en trots voeren we naar onze box.

Zeilmijlen

Inmiddels staat de boot weer op de kant. Niet vanwege nare omstandigheden, maar omdat we na rijp beraad hebben besloten de NOMAS te verkopen. Reden: onze zeilmijlen zijn op. In de afgelopen veertig jaar hebben we tal van avonturen beleefd, schitterende tochten gemaakt en de tal van plaatsen bezocht.

Nu is het tijd voor nieuwe ontdekkingen en we hebben nog een aantal plaatsen op ons verlanglijstje staan die met een boot niet te bereiken zijn.

Bavaria 42 Cruiser

Wil je net zulke mooie avonturen beleven als wij? Dan is deze Bavaria 42 Cruiser iets voor jou. Compleet uitgerust voor een lang verblijf aan boord en voor het maken van verre tochten. Bovendien hebben we altijd de uiterste zorg besteed aan het onderhoud. En dat is te zien.

Belangstelling? Stuur ons een berichtje en we geven je graag alle bijzonderheden.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Cees van Dijk

Cees was freelance redacteur en werkte als hoofdredacteur bij een grote uitgeverij. Nu organiseert hij schrijfcursussen en -workshops, geeft hij teksttrainingen en begeleidt hij auteurs. Zie www.ceesvandijk.nl. Voor www.24editor.com redigeert hij teksten en als zeilvakantie-expert is hij verbonden aan www.vakantieboulevard.nl.

Wij zijn benieuwd naar uw reactie